Tisztelt Partnerünk!

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal kezdeményezésére létrejött a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum – európai uniós és hazai támogatással. A foglalkoztatási együttműködés célja, hogy egy széles körű helyi partnerség keretében azonosítsák a város munkaerőpiaci jellemzőit és kihívásait, valamint mozgósítsanak minden rendelkezésre álló erőforrást egy közös gazdaság- és foglalkoztatásfejlesztési stratégia kialakítása és megvalósítása érdekében.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum keretében végrehajtott tevékenységek valós helyi igényekre, problémákra reagáljanak. Ennek érdekében a munkaerőpiaci szereplők lehető legszélesebb körét kívánjuk megszólítani.

A projekt részeként minden évben kérdőíves felmérést végzünk, amelynek keretében a munkaadók véleményét tárjuk fel Nyíregyháza foglalkoztatási adottságairól és problémáiról, valamint az aktuális munkaerőpiaci és képzési igényekről. Mivel az Önök cége egyike a város jelentős vállalkozásainak, az Önök tapasztalatai és javaslatai különösen fontosak Nyíregyháza gazdaság- és foglalkoztatásfejlesztése szempontjából, ezért kérem, hogy a kérdőív kitöltésével mindenképpen segítsék munkánkat.

A kérdőív kitöltése mintegy 15 percet vesz igénybe, online formában elérhető az alábbi linken:

https://goo.gl/forms/FatWRZZWQ7AH6zTk2

Bármilyen kérdésük van, a Paktumiroda munkatársai, Puskás Ildikó (puskas.ildiko@nyiregyhaza.hu, 20 392 29 62) és Zsel Emese (zsel.emese@nyiregyhaza.hu, 20 392 22 12) szívesen állnak rendelkezésükre. Valamennyi információt bizalmasan, a személyiségi jogok teljes körű biztosításával kezelünk, és csak összesítve használunk fel.

Őszintén hiszek benne, hogy a foglalkoztatási paktum működése egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a munkaerőpiac valamennyi fontos szereplője közösen tegyen a város foglalkoztatási helyzetének és a helyi gazdaságnak a fejlesztéséért. Ennek megfelelően kérem, segítsék munkánkat.

A felmérés 2019. december 9-ig tart, a később beérkezett kérdőíveket sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.

Segítségüket ezúton is köszönjük!

Paktumiroda

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Hírlevél feliratkozás

esza