Helyi termelők, bio és nem bio gazdaságok, kézművesek, hagyományos helyi termék készítők, valamint szolgáltatók/szolgáltatások jelentkezését várjuk. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2,056 milliárd forint 100 százalékos intenzitású támogatást nyert a „Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum” című, TOP-6.8.2-15-NY1-2016-00001 azonosítószámú projekt megvalósítására, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal partnerségével valósít meg.

A projekt keretében sor kerül egy komplex helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési csomag megvalósítására, amelyben többek között kidolgozásra kerül egy helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési stratégia és akcióterv, valamint egy elektronikus kataszter is.

A térség helyi termékeinek, szolgáltatásainak online adatbázisának kialakításához - azok népszerűsítése céljából - keressük Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeiket és szolgáltatásait, hiszen az elmúlt időszakban az ezek iránti igény erősen megnövekedett.
Az adatbázisban való megjelenés a térség minden helyi termelője, gazdasága, szolgáltatója számára térítésmentesen vehető igénybe.

Az adatbázisba való bekerüléshez szükséges információkat személyesen, e-mailben vagy az online adatlap kitöltésével lehet a Paktumirodába eljuttatni.

A helyi termelők és szolgáltatók adatlapja letölthető itt: ADATLAP

Az adatlap online is kitölthető az alábbi linken: https://docs.google.com/forms/u/1/d/1vT_8UgQdx2gVDUfx4_OgGKoGEKZ2o8M8uPCuCB4av-s/edit?usp=drive_web



További információ:

Nyíregyháza Megye Jogú Város Önkormányzata
Paktumiroda

Ligetfalvi-Komiszár Eszter
helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési koordinátor
4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.; "A" épület 117. iroda
Telefon: +36 42 524-544
Mobil: +36 20 3922-067
e-mail: helyitermek@nyiregyhaza.hu

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Hírlevél feliratkozás

esza