2018 | 09 | 04.
Goodworks rendezvény a projektben való részvétel előnyeinek bemutatásáért


Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatallal együttműködve valósítja meg a TOP-6.8.2-15-NY1-2016-00001 számú Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum című projektjét, melynek célja a foglalkoztatás hosszú távú fejlesztése a megyeszékhelyen.

A projekt részeként szeptember 4-én megrendezett esemény a projektbe való bekapcsolódás előnyeire szerette volna felhívni azon nyíregyházi vállalkozások figyelmét, akik még nem vették igénybe a paktum projekt által nyújtott lehetőségeket.

A projekt működési kereteinek bemutatását követően a projekt keretében alakult Paktumiroda munkatársa kitért az előkészítési és megvalósítási szakaszban elvégzett tevékenységekre, az eddig elért eredményekre. A 2017. augusztusában indult megvalósítási szakasz óta a csaknem 300 munkáltató által benyújtott munkaerőigény közel 200 esetben eredményezett támogató döntést és tette ezáltal lehetővé a paktum projekt által nyújtott támogatások igénybevételét.
                                    
Az aktuális munkaerőpiaci helyzetről és a projekt keretében igénybe vehető támogatási lehetőségekről részletesebben a Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának vezető helyettese tájékoztatta a vendégeket.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Kormányhivatal konzorciumi partnerként, összhangban a projekt céljával, törekszik a munkaerőpiaci helyzet kiegyensúlyozására, a keresleti és kínálati oldal összehangolására.

A projekt célcsoportjával, az igénybe vehető támogatásokkal és az igénybejelentés módjával kapcsolatban további információkat találnak a www.nyiregyhazipaktum.hu oldalon, vagy a Paktumiroda munkatársaival felvehetik a kapcsolatot a paktumiroda@nyiregyhaza.hu e‑mail címen.

További fotókért kattintson ide:

Kapcsolat

Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum

Paktumiroda elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. szám 1. emelet

Hírlevél feliratkozás

esza